Ikke nøl med å bare ta kontakt med oss

Vår motto er “kundeopplevelsen er vårt prioritert”

Har ditt gulv og flis behov for lakkering eller reperasjon?

Ikke nøl med å bare ta kontakt med oss

Vår motto er “kundeopplevelsen er vårt prioritert”

Har ditt gulv og flis behov for lakkering eller reperasjon?

Ta kontakt med oss i dag - Fagkompentase er viktig

Å være en markedsleder, forutsetter at vi kontinuerlig investerer i fagkompetansen til våre ansatte. Hos oss får de mulighet til å utvikle seg enda et steg videre, og tilegne seg ny kunnskap og erfaring. De får ta i bruk topp moderne utstyr og teknologi, og være med i utviklingen av nye metoder. Vi legger stoltheten vår i det vi gjør. Vi tar eierskap, ikke bare til selve jobben, men til hele kundeopplevelsen. Det vil du merke.

Kontakt oss hos Flislegger Tromsø i dag

Ring oss på telefon: +4796005638
Skriv till oss på: post@flisleggertromso.com

Vi er svært opptatt av god kommunikasjon med alle våre samarbeidspartnere og kunder, dermed er det viktig for oss at man bare må ta kontakt om man lurer på noe!

Send oss en forespørsel! Fyll ut skjemaet under så grundig du kan, så tar vi kontakt med deg for å finne ut hvordan vi kan hjelpe. Send gjerne med bilder av skaden, da er det enklere for oss å vurdere hvilke løsninger vi kan anbefale.

Vi hjelper deg med din flis og gulv uansett omfang

Ønsker du å vite mer, eller har du noen eventuelle spørsmål om oss eller hva vi kan tilby deg? Fyll skjemaet vårt nedenfor og vi kommer tilbake til deg fortløpende.


Jeg vil ha mer informasjon*
Ja takk, ring meg gjerne
Ja takk, send meg mer info på e-post
Hva kan vi hjelpe deg med?

Ta kontakt via vårt kontaktskjema som du finner på vår nettside, så sender vi deg et tilbud. Oppgi hvilket blant annet hvilket forsikringsselskap du har og hvilken løsning du interessert i på og litt nærmere informasjon om skadeomfanget i sin helhet.

Vårt ansvar

Vi har identifisert fire viktige områder som vi er spesielt oppmerksomme på når det gjelder å redusere miljøbelastningen. Disse er følgende: bruk av reservedeler, bruk av kjemikalier, energiforbruk og avfallshåndtering. Vårt samfunnsansvar synse godt i våre verdier. Mennesker, Kvalitet, Ærlighet og Respekt er sunne verdier som gjør at våre ansatte har det bra og trives på jobben. Noe som igjen fører til fornøyde kunder. Vi tar ansvar for våre handlinger og leverer i tide. Det gjenspeiles i kvaliteten på reparasjonsarbeidet og sikkerhetenarbeidsplassene våre.

This image for Image Layouts addon

Samfunnsansvar

Fremfor alt handler vårt samfunnsansvar om våre verdier. Mennesker, kvalitet, ærlighet og respekt gir ansatte som har det bra på jobben, noe som igjen fører til fornøyde kunder. Vi ser på forskjeller som en ressurs. Vi behandler alle våre ansatte likt og med respekt. Vi tar ansvar for våre handlinger og leverer det vi lover. Dette gjenspeiles i både kvaliteten på vårt reparasjonsarbeid og sikkerhetenvåre arbeidsplasser som flislegger.

Respekt

Mennesker er grunnlaget for arbeidet vårt. Selv om vi alle er forskjellige, er alle og alles arbeid like viktige. Titler kommer i andre rekke – vi går foran som et godt eksempel. Vi er vennlige og vi bryr oss. Slik skaper vi en unik teamfølelse.  Vi er et profesjonelt og kompetent team. Vi har en ambisjon om å strekke oss litt ekstra for kundene våre. Vi er stolte over arbeidet vårt, men ivrige etter å utvikle oss. Slik leder vi an i bransjen. Vi er ekte og genuine. Vi holder det vi lover overfor kunder, partnere og hverandre. Vi har høy integritet og kommuniserer åpent. Slik skaper vi tillit.

Kort om oss

logo1

Bare fordi vi er et flislegger firma i Tromsø, trenger du ikke å være aktiv eller boende i Tromsø for å kunne ansette oss. Vi tilbyr våre tjenester i hele Tromsø-området. Uansett hvilken del av byen og området rundt det er, kan du derfor henvende deg til oss for å få hjelp. Vi ser frem til å ha deg som kunde og til å kunne gi deg et gulv du vil kunne ha glede av i mange år fremover, vi er vedig opptatt av kundetilfredshet

Ta kontakt med oss

Send oss en mail eller ring oss så kommer vi tilbake til deg fortløpende

Tel: +4796005638
Mail: post@flisleggertromso.com
Skriv til oss: Gå videre

Image