Flislegger Tromsø

Om oss i flislegger Tromsø

Vi har kunnskapen du trenger om flislegging og generelle skader på ditt gulv

Kontakta oss

Flislegger Tromsø

Om oss i flislegger Tromsø

Vi har kunnskapen du trenger om flislegging og generelle skader på ditt gulv

Kontakta oss

Om oss - Flislegger Tromsø hjelper deg med ditt flis og gulv

Ved å velge Flislegger Tromsø , velger du profesjonalitet, kvalitet og innovasjon. Du møter vennlige og serviceinnstilte folk med høy fagkompetanse og lang erfaring. Med topp moderne utstyr og teknologi sørger vi for å gi deg trygg og effektiv hjelp og å gi deg informasjon underveis.Vi hjelper deg på veien til ditt mål.

Sikkerhet

Vi passerdu føler deg sikker, det gjør at du kan være sikker på at bilen din vil være like trygg etter en reparasjon som den var før ulykken. Og du, det spiller ingen rolle hvilket forsikringsselskap du er kunde hos eller hvilket type flis du har – vi reparerer for alle mennesker, bedrifter uavhengig av prisen på flis og gulv. Så hva ville verden tapt hvis Flislegger Tromsø  ikke fantes? Selvfølgelig ville gulv fortsatt bli reparert, men kanskje ikke like raskt, enkelt og med like god kvalitet?

Image
Image

Vi tenker på alt for deg, så du slipper det

Når vi reparerer, tenker vi alltid på hva som er best for deg og miljøet, fordi det er best for oss alle. Vi bytter ikke ut unødvendig, utfører ikke unødvendig arbeid men reparerer alt som faktisk må repareres. Vi går imidlertid aldri på kompromiss med sikkerheten. Og velvære.

Vi hjelper deg uansett skadeomfang – Hos Flislegger Tromsø

Vi kommer til deg, vi vurderer skadeomfanget, får godkjenning fra forsikringsselskapet om nødvendig og reparerer deretter gulvet. Våre dyktige fagmenn og ansatte er profesjonelle fagfolk som virkelig bryr seg om gulvet ditt og er stolte over kvaliteten på arbeidet som gjøres. Så du kan være sikker på at gulvet ditt er like trygg etter reparasjonen som den var før skaden oppsto.

Hos oss på Flislegger Tromsø Oslo får du enkel hjelp med alle slags skadereparasjoner av gulv, lakk, misfarging og skadergulvet ditt.

Kort om oss

logo1

Bare fordi vi er et flislegger firma i Tromsø, trenger du ikke å være aktiv eller boende i Tromsø for å kunne ansette oss. Vi tilbyr våre tjenester i hele Tromsø-området. Uansett hvilken del av byen og området rundt det er, kan du derfor henvende deg til oss for å få hjelp. Vi ser frem til å ha deg som kunde og til å kunne gi deg et gulv du vil kunne ha glede av i mange år fremover, vi er vedig opptatt av kundetilfredshet

Ta kontakt med oss

Send oss en mail eller ring oss så kommer vi tilbake til deg fortløpende

Tel: +4796005638
Mail: post@flisleggertromso.com
Skriv til oss: Gå videre

Image