Enkel som mulig

Det skal være smidig og enkelt for deg

Vi gjør vårt beste for at reparasjon av en skade på flisen og gulv skal være så enkel som mulig.

Kontakta oss

Enkel som mulig

Det skal være smidig og enkelt for deg

Vi gjør vårt beste for at reparasjon av en skade på flisen og gulv skal være så enkel som mulig.

Kontakta oss

Fleksibel service

Flislegger Tromsø  tilbyr deg fleksibel service. Du kan komme til en såkalt  skadekontroll hos oss alltid uten timebestilling, altså når det passer deg. Selvfølgelig kan du også bestille befaringforhånd entennettet eller ved å ringe til oss. Du kan også gjennomføre skadekontrollen ved å sende inn foto av skaden via mail.

Tryggheten du som kunde fortjener

Vi er opptatt av du som kunde føler deg i varetatt. For å få flis og ditt gulv i stand igjen avklarer vi først hva som bør repareres. Dette gjør vi gjennom en skadekontroll. Under skadekontrollen sjekker vi skadeomfanget, eventuelt behov for å bytte flis samt bestille time en ny time for skaden din som er til selve reparasjonen. Med det samme ordner vi den nødvendige informasjonen og beregninger til forsikringsselskapet ditt. Befaringen tar vanligvis tar rundt ca. 20 minutter.

Image
Image

Ulykker skjer

Ulykker skjer, men så lenge det bare dreier seg om en sprekk eller ei misfarget flekk glemmer man uhellet jo fortere skaden blir reparert. Selv om det å ordne opp i en ergerlig skade sjeldent er trivelig er det i hvert fall lett hos Flislegger Tromsø.

Vi i Flislegger Tromsø er alltid her for deg

Det er lett å tenke at alt er komplisert når uhellet ført er ute, men frykt ikke – vi har deg. Vi kan alt fra flislegging innad baderomsinnredning til murflis.
3: Brödtext: Hva ville verden tape hvis vi ikke fantes? Gulv og flis ville sikkert bli reparert, men kanskje ikke like raskt og ukomplisert. God kvalitet er noe som ikke kan bevises når man bare påstår det selv. Men vi har samlet rikelig med brukererfaringer som kan underbygge vårt rykte. Her finner du også svar på de vanligste spørsmålene som kundene våre vanligvis stiller

Kort om oss

logo1

Bare fordi vi er et flislegger firma i Tromsø, trenger du ikke å være aktiv eller boende i Tromsø for å kunne ansette oss. Vi tilbyr våre tjenester i hele Tromsø-området. Uansett hvilken del av byen og området rundt det er, kan du derfor henvende deg til oss for å få hjelp. Vi ser frem til å ha deg som kunde og til å kunne gi deg et gulv du vil kunne ha glede av i mange år fremover, vi er vedig opptatt av kundetilfredshet

Ta kontakt med oss

Send oss en mail eller ring oss så kommer vi tilbake til deg fortløpende

Tel: +4796005638
Mail: post@flisleggertromso.com
Skriv til oss: Gå videre

Image